Fynden från igår :)

Hej allihopa!
Som jag lovat kommer här lite bilder av mina köp från gårdagens shoppingtur. Det blev en mycket lyckad dag och jag fick med mig lite nya plagg till garderoben och även lite smink för en ganska så billig summa tycker jag. Så jag är helnöjd. :D
puss & kram


image26 Svart linne med tryck från HM                   
                                                                                                                                   Svart kjol från Monki






image28 Dagens outfit är ett vitt linne med tryck och en randig kofta i svart och rött, båda från HM, samt en svart kjol från Monki. (se bild)

Äntligen Malmö :)

Min dag började med ett tandläkarbesök vid halv åtta nånting. Jag vet helt sanslöst och behöva gå upp så tidigt när det är lov men vad skulle jag göra. Det var bara att lida med det, hur tråkigt det än må vara.
Men dagen kom ju att bli mycket roligare när det äntligen blev dags att åka ner till Malmö för lite shopping med bästa kompisen. Tågresan tar ett par timmar men det är helt klart värt det, med tanke på allt man får med sig därifrån när man reser hemmåt igen. Några av dem plaggen jag visade upp förrut fick jag med mig hem, b.l.a. den randiga koftan i svart och rött och ett av dem supersnygga linnena från HM. Fler bilder av mina köp kommer upp imorgon, orkade inte ta några idag. Men håll till godo, den som väntar på nåt gott väntar ju som bekant aldrig för länge. Så vi hörs imorrn.
puss & kram

image21

Ännu mer dregel, och lite skratt också :)



Vem kan motstå Björn? Det är nästintill omöjligt när man ser hur underbar han är. Kolla bara in detta klippet. :D

dregel ;)

Jag hade lite tråkigt så jag googlade lite, hehe. Hittade många härliga godbitar. :P 
Här är några och dregla över. :D
image18          image19       image20


rösta på mig :)

BloggRegistret.se

And shop a little bit more ;)

Jag fortsätter på shoppingtemat idag med tänkte jag. Det finns så mycket fint som man vill ha just nu. Kollade återigen på HM:s hemsida och hittade dessa supersnygga linnena och tshirtarna som jag bara måste skaffa åtminstonne en av. :D
Puss & kram
image9image10image11

Shop until you drop

Efter mycket vilande igår så mår jag bättre. Förkylningen verkar så smått vara på väg att försvinna, som tur är. Så då blir det shopping på fredag. :D Äntligen! Ska bli skönt och komma iväg lite och köpa lite nytt, det är välbehövligt nu kan jag säga. xD
Kollade lite på HM:s hemsida för inspiration. Här är några av plaggen jag önskar mig just nu. Får se vad det kan bli för nåt sen. :)
Puss & kram

image6image7image8


satans förkylning








image4



Känner att jag börjar bli lite smått sjuk nu, har vart dunderförkyld hela dagen. Rätt surt nu när det är lov och allt. Jag får lägga mig under en stor filt och bara ta det lugnt hela dagen imorrn. Massa te och vila ska nog göra susen hoppas jag. Vill ju inte ligga hemma hela lovet precis, haha.
Puss & kram på er <3


Björn <3





Nej det är inte för mycket tjat om honom. Han är ju alldeles alldeles underbar, som Askungen skulle ha sagt. xD
Inte nog med att han är en sjukt rolig komiker, han är såå söt med ju..Kärleksförklaringar har han fått så det räcker och blir över vilket är mycket förståeligt. Med den charmen så är han ju en godbit som är svår att motstå. Han är absolut värd all den uppmärksamhet han får och jag hoppas att vi får se mycket mycket mer av honom också i framtiden.
 Puss & kram

Välbehövlig vila

148,002 People

Kolla hur många som dog den dagen du föddes. Låter kanske lite deprimerande men va f*n. Jag testade och fick fram att 148002 människor dog den dagen jag föddes. Det är helt sjukt många och bara under en enda dag! Det visar verkligen hur sjuk världen vi lever i egentligen är och hur många som lider och mister nära och kära i olika sorters sjukdomar och svält varje dag. Det är hemskt att bara tänka på det, och så sitter vi här hemma och har det hur bra som helst och har knappt en aning om vad som egentligen pågår i världen. Men vare sig man vill erkänna det eller inte så tänker många av oss nog: vad kan jag göra? Jag är bara en ynka liten människa. Vad skulle det göra för skillnad liksom?  Men vi får ju inte sluta och försöka göra något åt problemen. Man får inte ge upp, utan alltid ha hopp för kom ihåg: "hoppet är det sista som lämnar människan"....

Jag tänkte inte avsluta mitt inlägg idag utan att ta upp något annat än detta, det skulle kännas lite tråkigt. Något roligt måste vi ändå få ha, nu när det snart är helg och allt. Påsklov har man ju fått med nu.. Äntligen ska man få sova ut lite på morgonen, det är välbehövligt efter allt slit... Nej nu måste jag kila så jag hinner till Blåkulla. Hehe skämt åsido, men ni får ha det så bra allihopa.
            Puss och kram <3

Välkomna till min blogg

Här ser ni ännu en som ska försöka sig på bloggtrenden. Folk blir inte så förvånade längre nu när varenda människa verkar ha skaffat en. Så nu är det väl inte mer än rätt att jag med gör det, tänkte jag. Åhh nej inte en till som tror hon kan skriva nåt läsvärt tänker kanske vissa av er. Eller så tänker ni kanske: ja det här kan bli nåt bra, den här tjejen verkar ha nåt bra på gång här. Jag hoppas majoriteten av er tillhör det senare alternativet och ser fram emot och läsa mer av mig. Jag lovar er att jag ska göra mitt bästa för att detta ska bli så bra som möjligt.
                                                               Puss&kram Lisa

RSS 2.0